image

Verificare instalatii

Cu ajutorul echipamentelor noastre verificam daca instalatia dvs functioneaza in parametrii normali.

image

Montaj instalatii

Montajele sunt realizate de o echipa calificata pentru siguranta dvs.

image

Reparatii instalatii

Asiguram servicii ireprosabile pentru instalatii sanitare si termice.

INSTALATII SANITARE SI TERMICE


Echipele noastre de instalatori calificati cu ani vechime, sunt specializati in remedierea problemelor din locuinta/ asociatia/ biroul dumnevostra legate de :
Inundatii, tevi sparte, pierderi de apa ,robineti care nu mai inchid , obiecte sanitare defecte , s.a.

Image

Interventii: linii de canalizare infundate, tevi infundate, canalizari defecte, coloane infundate, inlocuire coloane la blocuri de apa calda si rece. Inlocuiri obiecte sanitare, inlocuiri rubineti calorifere, inlocuire apometre (cu sigiliu), inlocuiri scurgeri canalizare.

Image

Montaje: diverse(cada de baie, chiuveta, baterie, cabina de dus s.a.), montaj apometre, montaj centrale termice si calorifere, montaj boiler, montaj instant electric, montaj hidrofor.
Instalatorii echipei sunt specilizati in situatii de urgenta atat ca pregatire cat si ca dotare tehnica.

Image

Suntem alaturi de tine


MISIUNEA NOASTRA: Este de a asigura interventii in timp util pentru diagnosticarea problemelor in cadrul instalatiilor si remedierea acestora rapida. Echipele de interventie sunt calificate si sunt dotate cu scule si unelte de ultima generatie putand astfel realiza rezolvarea problemelor. Pretul va fi stabilit ulterior, stabilindu-se solutia remedierii problemei si timpul de rezolvarea al acesteia. Garantam calitatea si satisfactia clientului in timp cat mai scurt posibil!


Interventii:Echipele noastre sunt 24 de ore /7 zile din 7 la dispozitia dumneavoastra pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare si termice cat si pentru servicii profesionale de desfundare canalizare. Inclusiv de sarbatori puteti apela la noi.

image