Albinuta primitoare

Suntem alaturi de tine
Oferim produse 100% naturale
Va prezentam o viata mai sanatoasa
What We Offer

Design

Phasellus eget enim eu lectus faucibus vestibulum. Suspendisse sodales pellentesque elementum.

Branding

Phasellus eget enim eu lectus faucibus vestibulum. Suspendisse sodales pellentesque elementum.

Consultation

Phasellus eget enim eu lectus faucibus vestibulum. Suspendisse sodales pellentesque elementum.

Promises

Phasellus eget enim eu lectus faucibus vestibulum. Suspendisse sodales pellentesque elementum.

Pricing Plans

Choose a pricing plan that fits your needs.

 • Miere floarea soarelui
 • 1. Mierea de floarea soarelui ca si floarea de la care provine este bogata in flavonoizi, uleiuri volatile, substante minerale si are o proprietate unica: datorita continutului de lecitina pura, ajuta la intarirea memoriei si dezvoltarea intelectului. De asemenea, mierea de floarea soarelui este una din cele mai energizante mieri, fiind recomandata a fi utilizata si in cazuri de anemii, de efort fizic si intelectual, in stari de oboseala, surmenaj.
 • 2. Acest tip de miere stimuleaza sistemul imunitar si are un renume puternic in randul produselor afrodiziace.
 • 3. Mierea de floarea soarelui este indicata in tratarea durerilor de gat, este antifebrila, iar datorita continutului de vitamina PP este recomandata si celor cu afectiuni ale aparatului cardio-vascular, ajuta la reglarea tensiunii arteriale si este activatoare a circulatiei sangvine.
 • $ 10

  buc
 • Miere de padure
 • 1. Aceasta miere de padure este recomandata pentru intarirea sistemului imunitar, fiind ideala pentru urmarea unor tratamente pentru combaterea anemiei si prevenirea infectiilor cailor respiratorii.
  Mierea de mana contine inhibina, substanta cu o puternica actiune bactericida, iar procentul redus de glucoza si bogatia in dextrine si substante minerale o tin ani de zile in stare lichida.
 • 2. Contine de 12 pana la 20 de ori mai multe saruri minerale decat celelalte soiuri de miere. Albinele culeg seva de la arbori, sau indirect de la insectele din categoria afidelor, care elimina o excretie speciala in care se gasesc multe zaharuri si alte propietati nutritive
 • 3. Mierea de padure este adunata de catre albine, de pe toate florile existente in padure, zona apropiata a padurii si binenteles ca exista si miere de mana daca albinele sunt la padure.
 • $ 25

  per month
 • Miere de rapita
 • 1. Mierea de rapita este o miere adunata de la planta numita Rapita, atat de raspandita in culturile de la noi. Aceasta planta contine proteine, hidrati de carbon, calciu, fier, potasiu, fosfor, sodiu, celuloza, glucide, grasimi, rezine, mucilagii, vitaminele A, B1,B2, C, niacin, beta-caroten.
 • 2. Ca orice tip de miere, si mierea de rapita are calitati terapeutice, fiind recomandata mai ales persoanelor care sufera de boli de rinichi.
 • 3. - ajuta la refacerea si mentinerea peretilor vaselor de sange, din acest motiv fiind recomandata in cazul bolilor vasculare
  - stimuleaza si imbunatateste functia pancreatica si pe cea a splinei
  - protejeaza ficatul si stimuleaza buna functionare a lui
  - este indicata in tratarea afectiunilor rinichilor
  - are efecte benefice in vindecarea afectiunilor respiratorii, dar si in raceala si gripa
 • $ 50

  per month
Who We Are
John

Jane Doe

CEO & Founder

Noi ducem traditia mai departe si va oferim o portie de sanatate cu ajutorul a 150 de stupi.
Stupii au un caracter fix astfel incat se asigura un control bun al produselor rezultate.

Mike

Mike Ross

Art Director

Stupii sunt confectionati manual de catre noi din lemn de brad si salcam.
Albinele au parte de conditii de calitate si cu ajutorul procedeelor specifice dezvoltarea stupinei se face cu rapiditate.

Jane

John Doe

Designer

Mierea, polenul, pastura, ceara, laptisorul de matca, propolisul, veninul de albine si recent, apilarnilul sunt produse ale stupului. Pe baza fundamentarii lor stiintifice, in prezent au depasit utilizarile traditionale terapeutice, intrand astfel intr-o etapa noua.

Contact Us